Påmelding til aktiviteter

Her kan du se alle aktiviteter som kommer i tiden fremover. Du kan også melde deg på aktivitetene som krever påmelding.

Arrangementer i nærmeste fremtid

Uke 9 (ikke uke 7) - Karneval i rideskolen. Les mer på facebooksiden vår her


Aktiviteter i vinterferien

Det blir flere hesteaktiviteter i vinterferien.

Påmelding langtur for erfarne 

2 timers ridetur i skogen ved Hvitebjørn. Deltakerne hjelper til med å møkke storestallen før de steller hesten og saler opp før turen. Rytter må mestre bratt skogsterreng og kunne kontrollere hesten i trav/galopp, dvs de må ha ridd en stund i rideskolen og kan kontrollere hesten i alle gangarter og i trafikken.

Påmelding ridetur i nærområdet 

Ca. 45 minutters tur rundt jordene og i skogen ved gården. For ryttere som har ridd minst et halvt år og kunne stelle/sale opp selv. Rytter må ha ridd i noe skogsterreng og ha kontroll i skritt og trav. 

OBS! Her er det to tidspunkter alle dagene. 

Påmelding kjørekurs 

Kurs i kjøring med hest og vogn. Kurset arrangeres mellom kl. 09:00 - 15:00 torsdag og fredag i vinterferien. Opplegg og varighet avhenger av de påmeldtes erfaring. Ta med mat og drikke til lunsj. Deltakere må være minst 12 år og ha minimum 2 års rideerfaring for å delta. 

Alle påmeldingene er åpne til kl. 12 dagen før aktivitetene. 


Rideskole, stallgjeng og tertittridning

Kom innom gården, eller ta kontakt med Eirin Nordstrand, eirin.nordstrand @ bsn.oslo.kommune.no, for å komme på venteliste

Rideleir i sommerferien

Klikk på linkene under for påmeldingskjema og mer informasjon.

Påmelding kjøreleir

Påmelding rideleir
OBS! Nå er dessverre alle rideleirukene 26, 27, 28, 30, 31 og 32 full! Påmeldingen er stengt. Send gjerne en e-post til Eirin (eirin.nordstrand@bsn.oslo.kommuno.no) hvis noen ønsker å sette seg på venteliste.

Høstferie og vinterferie

Informasjon og påmelding kommer når ferien nærmer seg


Gårdens dag og Julemessa

Gårdens dag og Julemessa er Søndre Aas gård sine to tradisjonsrike gårdsmesser. Det er runderidning for barna og vognturer med hest. Alle dyra er ute, så man kan se både hester, sauer, griser, høner, haner, og kanskje gårdskatten. Det blir salg fra boder med håndverk og god mat, vi selger også kaker, kaffe og saft. Gårdstunet fylles med levende musikk. Det er gratis inngang.

Gårdens dag pleier å være siste søndag i mai, og Julemessa kommer 2. søndag i advent. I 2024 blir Gårdens dag søndag 26. mai.

Ønsker du å ha salgsbod på en av messe-arrangementene? Ta kontakt med oss pr telefon eller mail.