Åpen besøksgård

Søndre Aas gård er også en åpen besøksgård. Her kan man komme og se på dyra, spise matpakken ved et av piknikbordene eller kjøpe av vaffel i stabburskaféen. Det er gratis inngang for alle. Husk at gården er dyrenes hjem, så husk å ta hensyn og vær rolig.

Gården er åpen for besøk av både barnehager, skoler og privatpersoner.

Her kan man komme og se på dyra, sette seg ned ved et av piknikbordene eller kjøpe vaffel i stabburskaféen. Husk at gården er dyrenes hjem, så  ta hensyn og vær rolig. Man trenger ikke avtale tid for besøk, bare kom innom. Åpningstidene våre er 08.00-19.30 på hverdager og 08.00-16.00 i helger for besøkende. Helligdager er vi stengt for besøkende. Det er gratis inngang for alle.

Stabburskaféen er åpen for besøkende i helger. Lørdager kl. 10.00-16.00 og søndager kl. 12.00-16.00.
Ellers er det ingen aktiviteter eller omvisninger for besøkende. 


Gårdens dag og Julemessa

Gårdens dag og Julemessa er Søndre Aas gård sine to tradisjonsrike gårdsmesser. Det er runderidning for barna og vognturer med hest. Alle dyra er ute, så man kan se både hester, sauer, griser, høner, haner, og kanskje gårdskatten. Det blir salg fra boder med håndverk og god mat, vi selger også kaker, kaffe og saft. Gårdstunet fylles med levende musikk. Det er gratis inngang.

Gårdens dag pleier å være siste søndag i mai, og Julemessa kommer 2. søndag i advent. I 2024 blir Gårdens dag søndag 26. mai.